Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Kandias Castle Hotel


Descriere

Locatie
Peninsula Peloponez, zona Kandia, la 17 km de Nafplion, 157 km de aeroportul Kalamata, la 165 km de aeroportul internațional "El. Venizelos ", Atena, la 230 km de aeroportul din Araxos. Linia de coastă.
Recomandari
Prima linie de coastă, stil arhitectural tradițional, un frumos teritoriu, piscine, restaurante, baruri, spa, centru de conferințe, servicii la nivel înalt.


Descriere camere
Total 105 camere: Classical Rooms (~37 mp), Deluxe Doubles (~40 mp), Deluxe Triples (~40 mp), Deluxe Doubles PP (~45 mp), Classical Suites (~55 mp), Suites Deluxe Double (~40 mp), Suites Deluxe Triple (~50 mp), Suites Deluxe 4 pax (~85 mp), Suites Deluxe PP (~50 mp), Suites Grand (~120 mp), Towers Rooms (~100 mp), Executive Suites SV (~46-55 mp), Suites Executive PP (~50 mp), Suites Executive PHP/SV (~46-55 mp), Suites Family (~50 mp), Suites Family PP/SV (~50 mp).Facilitati camere: aer condiționat, TV cu ecran plat, TV prin satelit, minibar, telefon direct, Wi-Fi gratuit, cadă sau duș cu hidromasaj, uscător de păr, set de baie, halate de baie și papuci, balcon / terasă.Classical Room Pat dublu sau 2 paturi de o persoană, pat suplimentar - canapea extensibilă.Deluxe Double Pat dublu sau 2 paturi de o persoană.Deluxe Triple Pat dublu sau 2 paturi de o persoană, pat suplimentar - pat standard sau canapea extensibilă.Deluxe Double PP Pat dublu sau 2 paturi de o persoană, o piscină privată pe balcon.Classical Suite Cameră de zi și dormitor, pat dublu sau 2 paturi de o persoană, pat suplimentar cu o canapea extensibilă.Suite Deluxe Double Pat dublu king-size, facilități pentru prepararea de ceai / cafea.Suite Deluxe Triple Living, pat dublu sau 2 paturi de o persoană, canapea extensibilă, facilități pentru prepararea de ceai / cafea.Suite Deluxe 4 pax 2 dormitoare și o cameră de zi, într-un dormitor - un pat dublu, în al doilea pat dublu de dimensiuni regale, un set pentru prepararea de cafea / ceai.Suite Deluxe PP Pat dublu și 2 paturi de o persoană, piscină privată.Suite Grand 2 dormitoare, living, 2 băi, pat dublu și 2 paturi de o persoană, un set de facilități pentru prepararea de cafea / ceai.Towers Room 2-nivele, stil maisonette. Pat matrimonial și 2 paturi de o persoană, plan deschis.Executive Suite SV Sufragerie și dormitor, pat king-size, facilități pentru prepararea de cafea / ceai.Suite Executive PP Cameră de zi și dormitor, pat king-size, facilități pentru prepararea de ceai / cafea, piscină privată.Suite Executive PP/SV Camera de zi și dormitor, pat king-size, facilități pentru prepararea de ceai / cafea, piscină privată încălzită.Suite Family Pat matrimonial și 2 paturi de o persoană.Suite Family PP/SV Pat dublu și 2 paturi de o persoană. Piscină privată.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parking
Internet
Sala de conferinte
Spa
Restaurant
Balcon/terasa
Cada/dus
Aer conditionat
Televizor
Uscator de par
Telefon
1 dormitor
2 dormitoare
Card de credit
Facilitati persoane cu dizabilitati
Sezlonguri
Umbrele
Animalele de companie nu sunt permise
Sala de antrenament
Plaja cu nisip
Canale TV prin satelit
1 linie de la mare
Loc de joaca pentru copii
Seif
Cosmetice de baie
mini fridge
Piscina cu apa dulce
Bathrobes and slippers
Bar principal
Piscina interioara
Bar la piscina
Piscina pt. copii cu apa dulce

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.