Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grecotel Casa Marron (Lekopetra)


Descriere

Descriere
Locatia imbina frumusetea peisajelor naturale cu ambianta placuta si traditiile mediteraneene, incluzand toate facilitatile necesare unei vacante relaxante.
Localizare
Hotelul se afla la 10 km de Araxos International Airport.
Facilitati hotel
Hotelul beneficiaza de 2 piscine si o piscina pentru copii, teren de tenis, access pentru windsurfing, inchiriere canoe, teren de volei pe plaja, teren de fotbal, teren de baschet, tenis de masa, darts, boccia, tir cu arcul, servicii de animatie si spectacole folclorice seara, muzica live. Contra cost, oaspetii pot opta pentru sporturi acvatice precum water-ski, jet-ski, plimbare cu banana, crazy shark, parasailing, masaj si servicii SPA, clase de aerobic.
Dotari camera
Camerele sunt dotate cu aer conditionat, baie cu dus, telefon, uscator de par, balcon sau terasa, frigider TV prin satelit, seif.
Site
https://casamarron.grecotel.com/


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.