Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amalia Hotel Nafplio


Descriere

Locatie

La 3,5 km de orasul Nafplio, 146 km de Atena si 178 km de Aeroportul "El. Venizelos" International, 215 km de aeroportul din Araxos, la 135 km de aeroportul din Kalamata. A fost premiat cu Green Key, hotelul îndeplinind cele mai înalte standarde de mediu.


Recomandari

Hotel elegant construit intr-un stil neoclasic, cu un teritoriu extins cu gradini frumoase. Ofera cazare de lux si servicii de inalta calitate.
Complet renovat in 2008.


Descriere camere

Total 170 de camere (~27 mp): Singles & Doubles & Triples Classic Rooms, Singles & Doubles & Triples Superior Rooms.

Facilitati camere: aer condiționat, televizor cu ecran plat, televiziune prin satelit, internet prin cablu (gratuit), mini-bar (contra cost), telefon direct, seif (gratuit), baie / dus, uscator de par, set de baie, balcon / terasa. Pat dublu sau doua paturi de o persoana.

Triple Rooms: 3 paturi de o persoana.

Tip de pat suplimentar - Standard.

Servicii zilnice de menaj, schimbare a prosoapelor si lenjeriilor de pat.

 

 


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Fresh water swimming pool
Hairdryer
Direct line telephone
Year of construction
Public transport
Number of flats (main building)
Total number of rooms
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.