Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APARTHOTEL THEOXENIA


Descriere

Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului! La numai 50 de metri de Golful Messinian, Theoxenia oferă acces la o varietate de plaje cu steag albastru şi o piscină privată, cu şezlonguri şi umbrele de soare. Theoxenia are camere şi apartamente cu aer condiţionat, toate cu TV, bucătărie utilată, saltele ortopedice şi seif. Room service şi serviciu de menajeră sunt oferite zilnic. În fiecare dimineaţă, în sala de mic dejun este servit un mic dejun tip bufet bogat. Snack barul de la piscină oferă meniuri uşoare, băuturi răcoritoare şi cocktailuri pe parcursul întregii zile. Hotelul organizează o gamă largă de programe de divertisment (nopţi cu muzică grecească, petreceri după-amiaza etc.) Situat în centrul localităţii Chranoi, Hotelul Theoxenia este înconjurat de restaurante şi taverne de peşte, care oferă o gamă largă de specialităţi culinare. Mai multe servicii sunt disponibile în sat, unde veţi găsi, de asemenea, supermarketuri, agenţii de închirieri auto şi mijloace de transport public.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Room Service
Piscina exterioara
camere de familie
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.