Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Economic

Localizare: Este amplasat chiar pe malul marii, in centrul statiunii Jupiter si la distanta relativ mica fata de statiunea Neptun-Olimp si de celelalte statiuni din zona. O locatie privilegiata fata de majoritatea hotelurilor de pe litoralul Marii Negre si ideala pentru a va petrece vacanta de vara.

Camere: Camerele sunt impartite astfel:
- Camerele duble standard au balcon , tv, frigobar, ac si sunt orientate spre sud est (Cap Aurora si hotel Meteor). Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
- Camerele duble superioare sunt identice ca si dotari cu camerele duble 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre nord (Neptun-Olimp). Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
- Camerele triple standard au in dotare un pat dublu matrimonial si un pat de o persoana, baie proprie, televizor, balcon, frigobar, aer conditionat si sunt orientate spre sud-est (Cap Aurora, hotel Meteor). Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
- Camerele triple superioare sunt identice ca si dotari cu camerele triple 3* standard, dar au o vedere mai buna la mare si sunt orientate catre nord (Neptun-Olimp). Ele sunt repartizate de la etaj 1 pana la etajul 8.
- Camerele de familie sunt gen garsonier si au in dotare un pat matrimonial si un pat de o persoana, balcon mare, televizor, frigobar, AC si o suprafata de aproximativ 25 mp. Sunt repartizate cate una pe fiecare etaj (inclusiv parter!). Vederea acestora este spre padurea Comorova.
Pentru camerele in regim single se va plati 80% din tariful normal al unei camere duble.
Nu se admit partaje si paturi suplimentare.

Dotari generale: receptie, salon servire mic dejun, terasa-restaurant, bar, parcare proprie, constructie P+8, 3 lifturi, retea wireless

Dotari camere: TV, frigobar, baie proprie, balcon, AC

Restaurant: Micul dejun va fi tip bufet. Pranzul si cina sunt optionale, se pot servi a la carte pe terasa-restaurant a hotelului si/sau la alte restaurante partenere din statiune.

Servicii
gratuite: pastrarea valorilor in seiful hotelului, depozitarea bagajelor in camera speciala, primirea si expedierea corespondentei, trezirea turistilor, parcare in limita locurilor disponibile, wi-fi.

Facilitti copii:
- copii de pana la 6.99 ani beneficiaza de cazare si mic dejun gratuit, in camera cu doi adulti. Capacitatea maxima de cazare este urmatoarea:- camera dubla: 2 adulti si un copil de max 6.99 ani
- camera tripla si camera de familie: 3 adulti si un copil de max 6.99 ani sau 2 adulti si 2 copii de max 6.99 ani.
Nu se admit paturi suplimentare!

Accesul
cu animale: Nu se admit animale de companie in hotel.

Atractii in zona: Teatrul de vara Jupiter, Herghelia Mangalia, Muzeul Arheologic Callatis Mangalia, Festivalul Mangalia, parcul de aventuri Paradis Land Neptun, Dino Parc Jurasica Neptun, Galaxy Aqua Park Jupiter, cafenele, terase-restaurant, magazine aflate in vecinatatea hotelului, Ferma animalelor- Ograda Vesela (sat Arsa)

Incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020




Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
camere cu balcon
Lift
Restaurant
Loc de joaca pentru copii

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.