Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

INNOVA SULTANAHMET HOTEL


Descriere

Acest hotel urban se află la aproximativ 500 de m față de mare, direct în centrul Istanbulului, într-un cartier dinamic cu magazine și locuri de divertisment. La aeroportul Istanbul (IST) se poate ajunge în cam 15 km. Un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire creează o atmosferă plăcută în camere. Camerele amenajate cu mochetă dispun de un pat dublu sau de un pat „King size”. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un aparat pentru cafea/ceai. Accesul la internet, un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV, radioul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. În cameră se găsesc și papuci de casă. Baia dotată cu duș, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și o oglindă de machiaj. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Clienții au la dispoziție 74 de camere de nefumatori într-o clădire principală cu 8 etaje și o clădire auxiliară. Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile hotelului cuprind un seif și un schimb valutar. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La magazinele de suveniruri pot fi cumpărate mici amintiri din concediu. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor și o sală de jocuri. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea unității de cazare. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor contra cost, asistență medicală, room service contra cost, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și un medic de la hotel.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Metro station
Wheelchair accessible
EC-Card
JCB
Bed and breakfast
Continental breakfast
Tourist area
Disco/Nightclub
Café
Games room
Medical service
Bars/Pubs
À la carte dinner menu
Non-smoking area in the restaurant
Railway station
Annex building
Disabled rooms
Central air-conditioning
Hairdryer
Direct line telephone
Central heating
Sauna
Laundry service
Safe
King size bed
Carpetted
Radio
City hotel
Year of construction
Mastercard
Buffet breakfast
Steam bath
American Express
Lift
Satellite/cable TV
Commercial centres
Town centre
Sea
Air-conditioning in communal areas
Massage
24 hour reception service
Room service
Minibar
Internet access
Gymnasium
Balcony

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.