Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CITADEL HOTEL (BEST WESTERN)


Descriere

Hotelul Best Western Citadel se află la doar 350 de metri de Moscheea Albastră şi oferă unităţi de cazare cu aer condiţionat şi vedere la Marea Marmara. Cafeneaua hotelului are un acoperiş din sticlă colorată şi o terasă spaţioasă pe malul apei.

Toate camerele şi suitele hotelului Best Western Citadel beneficiază de room service cu program nonstop şi au acces gratuit la internet WiFi, un minibar şi o baie modernă. Multe dintre camerele spaţioase oferă vedere la mare.

Micul dejun servit la Citadel include fructe proaspete, produse de patiserie şi o selecţie de preparate calde şi reci. Restaurantele Sur şi Somine servesc preparate din bucătăria internaţională într-un cadru elegant, cu candelabre şi pereţi din cărămidă.

Sunt disponibile locuri de parcare gratuite, iar personalul recepţiei cu program nonstop poate facilita transferuri la Aeroportul Atatürk, situat la 15 km, precum şi la Aeroportul Sabiha Gökçen, situat la 35 km de proprietate. Recepţia are şi un colţ de internet gratuit.

Oaspeţii pot ajunge pe jos la Marele Bazar în 10 minute, iar gara Cankurtaran se află la numai 300 de metri. În imediata apropiere a hotelului există mai multe restaurante. Aeroportul Istanbul este la 53 km de proprietate.

Fatih este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de monumente, arhitectură și explorarea centrului istoric.

Acesta este locul preferat de turiștii din Istanbul, conform comentariilor independente.

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Istanbul! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Historic hotel
Wireless internet
Medical service
Set-menu dinner
Set-menu lunch
Romantic hotel
Year of the last refurbishment
Parking
Central air-conditioning
Hairdryer
Direct line telephone
Central heating
Mobile phone network signal available
Cloakroom
Air-conditioned restaurant
Conference hall
Laundry service
Bathtub
Safe
Suites
Year of construction
Mastercard
Buffet breakfast
Half-board
American Express
Satellite/cable TV
Number of flats (main building)
Air-conditioning in communal areas
Bar
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Minibar
Internet access
Change machine
Balcony
Shower
Total number of rooms
Bathroom

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.