Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BVS LUSH HOTEL - ISTANBUL


Descriere

Hotelul BVS Lush Taksim, situat în cartierul Beyoglu din Istanbul, la 200 de metri de strada Istiklal este amplasat într-o clădire de importanță istorică, construită în anul 1850. Pune la dispoziție un restaurant și acces gratuit la conexiunea WiFi în întreaga proprietate. Hotelul include un centru spa, o saună şi un bar unde oaspeţii pot savura băuturi.

Fiecare cameră are înălțimea de 4 metri și este dotată cu un TV cu ecran plat și canale prin satelit. În cameră există un fierbător. Camerele au baie privată. Pentru confortul oaspeților se asigură halate de baie, papuci și articole de toaletă gratuite.

La proprietate există o recepție cu program nonstop. Este pus la dispoziție și un birou de turism care poate ajuta oaspeții cu planificarea de excursii în Istanbul.

Piața Taksim se află la 300 de metri de Hotelul BVS Lush Taksim, iar portul de unde pleacă feriboturi spre Insulele Principilor este la 1,8 km. Palatul Dolmabahçe se află la 2,3 km, iar Centrul de Congrese din Istanbul și Centrul de Convenții și Congrese Lutfi Kırdar sunt situate la 2,6 km. Centrul comercial Cevahir se află la 4,3 km și centrul comercial Zorlu este la 7,5 km. Spitalul Acıbadem Taksim se află la 2 km de BVS Lush. Aeroportul Atatürk din Istanbul este situat la 15 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
telefon in camera
TV
Minibar
receptie 24/7
Lift
Restaurant
servicii de curatenie
Saună
seif in camera
Schimb valutar
Bar
spa si centru de wellness

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.