Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AJWA HOTEL SULTANAHMET


Descriere

Construit recent, Hotelul Ajwa Sultanahmet şi-a deschis porțile pentru oaspeți în anul 2017 şi se află în faimoasa zonă Sultanahmet, la 10 minute de mers pe jos de Moscheea Albastră. Hotelul este decorat în stil otoman, cu accente tradiționale. Oaspeții au la dispoziție camere cu covoare realizate manual şi canapele în stil otoman, un centru spa şi o piscină interioară. Accesul la internet WiFi este gratuit în întregul hotel.

Oaspeţii pot admira opere de artă realizate de artiști celebri din Azerbaidjan, printre care Sattar Bahlulzade, Mahmud Mahmudzade, İslam İsrafilzade, Jamila Hashimova, Salam Salamzade, Mikayil Abdullayev, Nadir Akhundov şi Maral Rahmanzade. Sala de conferințe Amber este decorată cu picturi ale lui Rauf Tuncer, amintind de Istanbulul de altădată.

Toate camerele sunt prevăzute cu TV Loewe Ultra HD, draperii electrice, aer condiţionat şi sistem de încălzire prin pardoseală. De asemenea, camerele au covor din mătase în stil Tabriz, realizat manual, precum şi paturi M Line Slow Motion. În camere există uscător de păr şi set de ceai şi cafea. Baia privată are gresie pictată manual şi articole vitrificate Dornbracht.

După un antrenament în sala de sport, oaspeţii pot lua masa la restaurantul Zeferan de la etajul 8, cu vedere impresionantă la Marea Marmara, Insulele Prinților şi Sultanahmet.

Ajwa Hotel Sultanahmet are piese unice de mobilier din lemn masiv, lucrat manual, cu detalii din sidef, realizate de meșteri din Damasc.

Oaspeţii au la dispoziţie recepţie cu program nonstop şi room service. Biblioteca hotelului este ideală pentru relaxare după o zi petrecută în oraș.

Marele Bazar este situat la mai puțin de 1 km de Ajwa Hotel Sultanahmet. Aeroportul Internațional Atatürk se află la 17 km, iar hotelul oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, la cerere şi la un cost suplimentar. Aeroportul Istanbul este situat la 53 km.

Fatih este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de explorarea centrului istoric, arhitectură și plimbări în oraș.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Piscina exterioara
camere de familie
Restaurant
Piscina interioara
Bar
transfer de la/sau la aeroport
centru spa si de wellness fabulos

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.