Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere



Acest hotel confortabil se află într-o zonă liniștită, la numai 350 de metri de Moscheea Albastră, şi oferă camere curate, cu mic dejun inclus, şi acces gratuit la internet wireless în zonele publice.

Hotelul Abella este situat convenabil în Istanbul și pune la dispoziţie camere la tarife rezonabile. Personalul prietenos este disponibil nonstop și oferă recomandări și sfaturi utile.

Camerele luminoase au decor frumos şi aer condiţionat. Toate au baie privată și TV.

Înainte de a vizita cartierul istoric Sultanahmet, vă puteți începe ziua cu micul dejun tip bufet, care este servit gratuit pe terasa de pe acoperiș a hotelului, cu vedere la mare. Punctele de atracţie istorice ale orașului Istanbul se află la doar câțiva pași de Abella.

Dacă doriți să exploraţi orașul Istanbul cu mașina, puteţi profita de parcarea privată gratuită a Hotelului Abella. Cea mai apropiată stație de tramvai, Sultanahmet, este la 700 de metri, iar Hagia Sofia și Bazilica Cisternă sunt tot la 700 de metri de Abella Hotel. Fântâna Germană se află la 500 de metri, iar Catedrala Sf. Maria este la 1,3 km. Palatul Topkapi, Marele Bazar și Bazarul de Mirodenii sunt la 1,2 km de Hotelul Abella. Aeroportul Internațional Atatürk este la 19 km de proprietate.

Fatih este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de explorarea centrului istoric, arhitectură și plimbări în oraș.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.