Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

10 Karaköy, A Morgans Original - Special Class


Descriere

10 Karaköy İstanbul se află în inima cartierului modern Karakoy din Istanbul, la aproximativ 10 minute pe jos de populara stradă Istiklal şi de Turnul Galata. Unităţile de cazare au decor modern, tavan înalt şi vedere la oraş. La proprietate există o sală de gimnastică. Cu metroul se poate ajunge rapid la malluri renumite, cum ar fi Cevahir şi Zorlu Center. Oaspeţii acestei proprietăţi moderne au la dispoziţie WiFi gratuit în zonele publice.

Toate camerele au mobilier luxos, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, aer condiţionat şi minibar. Baia privată este dotată cu duş, uscător de păr şi bideu. Printre facilităţile suplimentare se numără un iPod docking station.

Oaspeţii îşi pot începe ziua cu micul dejun. De asemenea, aceştia pot lua prânzul şi cina la restaurantul à la carte de la proprietate. Barul este ideal pentru relaxare la sfârşitul zilei, savurând o băutură.

La 10 Karaköy İstanbul, oaspeţii vor găsi o recepţie deschisă nonstop, cu room service şi servicii de concierge. La cerere şi la un cost suplimentar, hotelul oferă servicii de spălătorie, curăţătorie chimică şi călcătorie. În cameră sunt disponibile facilităţi VIP şi un ghid cuprinzător al oraşului, cu diverse recomandări.

Renumitul bazar de mirodenii şi zona istorică a oraşului se află la 2,5 km de proprietate, traversând podul Galata. Districtul comercial Nisantasi este la 4 km de 10 Karaköy İstanbul. Hotelul are o locaţie convenabilă, cu acces uşor la mijloacele de transport public (autobuz, tramvai şi metrou). Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Ataturk, situat la 21 km. Aeroportul Istanbul este la 50 km.

Beyoglu este o alegere excelentă pentru călătorii interesați de cumpărături, gastronomie și plimbări în oraș.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
TV
Minibar
receptie 24/7
Sala de fitness
Room Service
camere de familie
Restaurant
servicii de curatenie
Bar
transfer de la/sau la aeroport
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.