Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anavasi Mountain Resort


Descriere

Tradițional, construită din piatră, cu standarde moderne, Anavasi Mountain Resort este situată printre copacii din satul Tsopela. Acesta are o piscină interioară și balcoane cu vedere la munte. În întreaga clădire există Wi-Fi gratuit.

Echipate cu saltele Coco-Mat și podele din lemn, unitățile oferă încălzire și aer condiționat, TV cu ecran plat și minibar. Unele includ un duș cu hidromasaj și șemineu.

Un mic dejun tip bufet este pregătit zilnic. Room service este, de asemenea, disponibil. Barul din incintă servește diverse gustări și băuturi care se pot bucura în zona comună, care este prevăzută cu un tavan înalt de lemn, ferestre mari și un șemineu.

Recepția cu program nonstop vă poate oferi informații despre atracțiile locale și excursii, cum ar fi Peșteră Anemotripa și drumeții. Există o bibliotecă comună și un loc de joacă pentru oaspeții mai tineri.

Muntele Anavasi este la numai 2 km de satul Pramanta. Este situat la 67 km de orașul Ioannina și la 72 km de orașul Arta. Parcarea privată gratuită este accesibilă.

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru o locație excelentă în Pramanta! Clienții au acordat o valoare mai mare decât alte proprietăți din zonă.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
Restaurant
Piscina interioara
Bar
Facilități persoane cu dizabilități

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.