Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vacanta in Ioannina Grecia

Vacanta in Ioannina Grecia

Ioannina este capitala regiunii Epirus în Grecia, cu o populație de 100.000 de locuitori, la o altitudine de 600 m peste nivelul mării. Este capitala unei prefecturi a Greciei cu același nume. Orașul este situat pe partea de vest a lacului Pamvotis (greacă: Παμβώτιδα).În albaneză orașul se cheamă Janinë sau Janina. Încă din vechime, românii au cunoscut orașul sub numele Ianina. ...

Citeste mai mult

Vacanta in Ioannina Grecia


Ioannina este capitala regiunii Epirus în Grecia, cu o populație de 100.000 de locuitori, la o altitudine de 600 m peste nivelul mării. Este capitala unei prefecturi a Greciei cu același nume. Orașul este situat pe partea de vest a lacului Pamvotis.

Acesta se află la o altitudine de aproximativ 500 de metri deasupra nivelului mării, pe malul vestic al lacului Pamvotis. Ioannina este situat la 450 km nord-vest de Atena, 290 km sud-vest de Salonic şi 80 km est de portul Igoumenitsa în Marea Ionică.

Combinaţia de nenumărate monumente istorice si muzee, cu frumuseţea naturală de necrezut a peisajului este o garanţie pentru vizitatori. Castelul din Ioannina, lacul cu insula, pestera, oraşul antic fabulos cu magazinele sale tradiţionale şi pieţele sale excepţionale, nu dau nici o altă alegere pentru vizitatori, decat de a le atrage atenţia şi a-i captiva.

In Ioannina există o viaţă de noapte intensă şi preparate culinare superbe, tradiţionale pentru cei ce adora o petrecere bună şi mâncarea bună. Există muzee şi obiective turistice importante pentru iubitorii de tradiţie şi istorie. Dar există, de asemenea, nenumărate posibilităţi de a practica sporturi extreme in locatii frumoase naturale pentru cei mai indrazneti. Iar cei care sunt interesaţi să evadeze din oraş vor fi impresionati de natura sălbatică şi de peisaje magice care ii asteapta la doar o jumătate de oră distanţă de Ioannina.

Hotelul nu se mai afla in oferta noastra.
Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276

Căutarea nu a întors nici un rezultat!
 Vă rugăm schimbați data de plecare și încercați din nou!
 Pentru asistentă ne puteți suna la numărul de telefon 0767.017.276.