Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hard Rock Ibiza

Descriere

Hotelul Hard Rock Ibiza este situat chiar în fața plajei din stațiunea Playa d'en Bossa, la doar 7 minute de mers cu masina de Aeroportul Ibiza.

Localizare

Situat in statiunea Playa d'en Bossa, hotelul Hard Rock Ibiza se afla fix in fata plajei si la doar 7 minute de mers cu masina de Aeroportul Ibiza. In imediata apropiere, oaspetii pot regasi cluburi consacrate si baruri. De asemenea, la cativa kilometri distanta de hotel se afla Catedrala din Ibiza, Portul din Ibiza si multe alte plaje.

Facilitati hotel

Acest hotel modern pune la dispozitia oaspetilor sai urmatoarele facilitati: Wi-Fi gratuit in intreaga proprietate, lobby, 2 piscine exterioare dintre care una cu zona speciala pentru copii, piscine swim-up, centru spa cu sauna, masaj, sala de fitness, 6 restaurante, baruri, salon de infrumusetare, loc de joaca pentru copii, teren de joaca pentru copii, programe de divertisment, scena in aer liber unde se organizeaza concerte, sezlonguri si umbrele la piscina si la plaja.

Facilitati camere

Toate camerele dispun de aer conditionat, Wi-fi gratuit, balcon/terasa cu scaune si masa, canapea sau fotoliu, birou, minibar, TV, telefon, baie cu dus, uscator, articole de toaleta gratuite si oglinda cosmetica.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Hammam
Children\'s club
Golf Course
Buffet Restaurant
Turkish baths
Events / banquets rooms
Spa and wellness centre
Smoking area
Business centre
Holiday resort
Iron and ironing board
Swimming pool
Free WiFi connection
Medical service
Outdoor swimming pool
Year of the last refurbishment
Parking
Hairdryer
Direct line telephone
Double rooms
Laundry service
Safe
Year of construction
Mastercard
American Express
Entertainment
Lift
Air-conditioning in communal areas
Massage
Babysitter service
24 hour reception service
Restaurant
Room service
Minibar
Internet access
Car Hire Service
Free parking
Gymnasium
Shower
Bathroom
Terrace

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.