Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AGROTURISMO CAN GUILLEM IBIZA


Descriere

HOTEL:La casa construída a principios del siglo XIX, ha sido recientemente reconvertida en exclusivo hotel, rodeado de jardines de plantas aromáticas y autóctonas de la isla, además de arboles de gran porte, como olivos, pinos centenarios, etc..Destaca por la combinación de una cuidada y moderna decoración al estilo ibicenco. SITUACIÓN:El Hotel Can Guillem se encuentra situado en una fantástica finca, de unos 40~000 metros cuadrados, a tan sólo 5km. de la ciudad de Ibiza. A 5Km. de la playa. HABITACIÓN: cuenta con siete habitaciones, seis de ellas dobles y una suite, equipadas con baño completo.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Golf
Jacuzzi
Parking
Hairdresser
Solarium Terrace
Air-conditioning in communal areas
Restaurant
Rent a bike
Safe

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.