Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

7 Pines Resort Ibiza


Descriere



Descriere

Hotelul se afla intr-o locatie unica, inspirata de frumusetea insulei, cu un design interior in nuante calde. Centrul spa este o adevarata oaza de rasfat, iar restaurantele ofera preparate culinare moderne si exclusiviste.

Localizare

Hotelul se afla situat pe stanci, pe coasta de vest a Ibizei, intre Cala Conta (zona populara) si Cala Codolar (zona linistita). Este inconjurat de o plantatie de pini, iar plaja este la 500 m. Orasul Ibiza se afla la 25 km, iar aeroportul la 22 km. Transferul de la/catre aeroport dureaza aproximativ 35 min.

Facilitati hotel

Regim de masa: mic dejun (08:00-11:00, continental, american, englezesc, tip bufet sau a la carte), pranz a la carte, cina a la carte, gustari contra cost, toate bauturile sunt contra cost.
Hotelul dispune de 2 restaurante: restaurantul "Cone Club" (bucatarie mediteraneana, spaniola, mancare organica – contra cost, la cerere si cu rezervare, mancaruri fara gluten - contra cost, la cerere si cu rezervare, meniu pentru copii – contra cost, preparate vegane – contra cost, la cerere si cu rezervare) si restaurantul "The View" (bucatarie asiatica, internationala, japoneza, spaniola, preparate la gratar, meniu pentru copii – contra cost, cooking show – contra cost). Oaspetii se pot relaxa la cele 4 baruri: bar la piscina "Infinity Pool" (mai-octombrie), bar la piscina "Khai Thai" (iunie-octombrie), cocktail bar Pershing Yacht Terrace (mai-octombrie) si lobby bar (mai-septembrie, 09:00-21:00).
Turistii pot opta pentru relaxare si la zona de wellness'spa a hotelului denumita "Pure Seven" intinsa pe 1500 mp. Unele facilitati sunt gratuite. Serile sunt animate de trupa/muzica live.


Familiile au optiunea de child care din iunie pana in octombrie, iar serviciul de babysitter este disponibil contra cost din iunie pana in octombrie. Copiii beneficiaza de meniu special pentru copii si de loc de joaca. La cerere, se pot obtine incalzitoare de biberoane, carucioare pentru copii, scaune de masa pentru copii.
Hotelul are acces la 2 plaje: plaja Cala Codolar – este o plaja naturala, stancoasa, la care se ajunge coborand mai multe scari, aici sezlongurile sunt contra cost, iar a doua plaja este plaja Cala Comte – plaja naturala cu nisip, este o plaja publica, iar sezlongurile si aici sunt contra cost.
Taxa de statiune se plateste local si costa 4.40 EUR/noapte. Wifi-ul este disponibil gratuit in intregul complex.
Se accepta animalele de companie – caini si pisici – taxa aproximativ 50 EUR/noapte (este necesara rezervare).

Website

http://www.7pines.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.