Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Modern, confortabil si accesibil, situat chiar in centrul orasului, UNIREA HOTEL & SPA va surprinde inca din prima clipa. Renovat recent hotelul este adaptat cerintelor si standardelor internationale.
Modern, confortabil si accesibil, situat chiar in centrul orasului, UNIREA Hotel & SPA va surprinde inca din prima clipa. Renovat recent hotelul este adaptat cerintelor si standardelor internationale. Dotat cu facilitati moderne si usor accesibil, Unirea Hotel & SPA este alegerea ideala atat pentru turismul de afaceri, cat si pentru cel de placere. Hotelul ofera gratuit oaspetilor sai parcare securizata pe toata durata sejurului, mic dejun inclus in prețul cazarii si internet Wi-Fi si wired în camera si in toata unitatea hoteliera.
Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV - cablu, minibar, seif, baie cu cada, baie cu dus - apartamentele dispun de bai cu jacuzzi, internet, uscator de par, telefon, acces cu card in camere, welcome tray (cana fierbator, cafea, ceai, zahar), halat de baie, papuci hotelieri. Camerele superior cu pat matrimonial au pat cu o latime de 180 cm fata de 160 cm in cazul celor standard. Camerele superior twin au vedere panoramica. Numar total camere: 186 Single: 10 - camere standard. Duble: 166 - camere standard si superior. Apartamente: 6 Triple: 4 - 1 camera cu 3 paturi, 3 camere cu pat matrimonial + 1 pat single.
Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant -2: Restaurant Panoramic - situat la etajul 13, a la carte; Restaurant Unirea - situat la parter, pentru servirea micului dejun, parcare proprie - pazita, gratuita, 200 de locuri, acces persoane cu dizabilitati, internet, pastrare obiecte de valoare. Servicii: spalatorie, calcatorie, manipulare bagaje, concierge, fax, ziare, room service, serviciu trezire, curierat, taxi, transfer auto contra-cost la cerere la/de la aeroport/gara, pastrare bagaje gratuit pentru 24 de ore, serviciu de lustruire pantofi.
Locatie:
Amplasat in centrul istoric al Iasiului, in Piata Unirii, UNIREA Hotel & SPA este usor accesibil.
Servicii masa:
se acorda in restaurantul propriu; exista si posibilitatea de a comanda meniuri pt copii.
Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 9 - Centru de Conferinte cu 9 sali multifunctionale, dotate modern, cu o suprafata totala de 800 mp si o capacitate de pana la 300 de locuri.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Babysitting
Internet access with television
Coach parking
Check-in opening time
24 hour room service
24 hour luggage service
Number of Floors
Medium-sized lobby
Bus Stop
Voltage
ADSL connection
Video films
Disabled people
station
Airport
Parking
Direct line telephone
Laundry service
TV
Hairdryer
Lift
Satellite/cable TV
Minibar
Car Hire Service
Air-conditioning
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.