Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat în centrul istoric al orașului Iași, Hotelul Select, din secolul al XIX-lea, este aproape de importante monumente istorice și zone de afaceri și oferă un restaurant rafinat și o cofetărie.

Camerele sunt izolate fonic şi decorate în stilul clădirii istorice. Au vedere fermecătoare la centrul vechi.

Restaurantul Cin Cin de la Hotelul Select servește o varietate de mâncăruri rafinate din bucătăriile spaniolă, italiană, franceză și românească într-un cadru elegant, dar relaxat, iar oaspeții se bucură de o reducere de 15%. La restaurantul Barroco puteți savura preparate internaționale à la carte.

După cină sau pe parcursul zilei, vă puteți delecta cu băuturile sau cocktailurile preferate la barul Kingsley. Patiseria Select de la proprietate oferă fursecuri, tarte, prăjituri şi multe alte tentaţii dulci.

WiFi este gratuit. Proprietatea pune la dispoziţie o parcare.

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Iaşi! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.