Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dorobanti


Descriere

Amplasare: Pozitionat intr-o zona de prim interes, la cateva sute de metri de central financiar al orasului si la doar cativa pasi de cel mai mare centru comercial al Moldovei, Hotelul Dorobanti *** te intampina cu o tinuta zvelta si moderna oferind confortul necesar atat prin pozitionarea discreta cat si prin interioarele de un bun gust desavarsit.

Cele 18 camere duble, 4 apartamente precum si 2 suite VIP isi asteapta musafirii.

Hotelul dispune de cele mai modeme facilitati:
? Internet de mare viteza
? Sistem Home Cinema
? Televiziune prin cablu (peste 35 de canale TV)
? Linie telefonica cu acces national si international
? Climatizare individuala
? Mini - bar
? Seif cu acces digital
? Room service
? Receptie 24 h din 24

Camere: Cele 17 camere ale Hotelului Dorobanti *** au un stil modern si elegant, sunt luminoase, confortabile si sunt dotate cu toate facilitatile corespunzatoare unui hotel de 3 stele, ceea ce face din orice sejur unul perfect, de neuitat.
In functie de preferinte si de numarul oaspetilor camerele duble ale hotelului pot fi cu paturi separate sau cu pat matrimonial. Hotelul Dorobanti *** pune la dispozitie camera duble si in regim single.

Restaurant: Restaurantul Hotelului Dorobanti isi asteapta oaspetii cu nenumaratele delicii culinare intr-un ambient placut, intim si elegant. Meniul variat ofera atat specialitati ale bucatariei romanesti cat si ale bucatariei internationale.

Atmosfera rafinata, atentia pe care personalul restaurantului o ofera fiecarui client si meniul bine ales garanteaza un pranz sau o cina perfecta.

Hotelul Dorobanti ofera cazarea perfecta la preturi exceptionale.
Orarul Check in: 12.00 - 22.00 (exceptie facand cazul in care va anuntati sosirea dupa ora 20).
Orarul Check out: este 08.00 - 12.00

Micul dejun este de tip bufet suedez si este inclus in pret.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.