Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Old Palace Sahl Hasheesh

Descriere

Acest complex de 5 stele, situat pe o plajă privată cu nisip de 200 de metri, dincolo de dunele de nisip, în stațiunea Sahl Hasheesh din Hurghada, oferă camere spațioase cu balcon cu vedere la piscină, la grădini sau la Marea Roșie.

Camerele luminoase de la OId Palace sunt dotate cu TV prin satelit și minibar. Unele camere au zonă de relaxare separată. Toate au aer condiţionat şi cutie de valori. Baia include uscător de păr, duş şi cadă.

Pe lângă cele 2 restaurante à la carte, care oferă preparate italiene și braziliene, precum și room service disponibil nonstop, există și restaurantul principal al complexului, care servește preparate internaționale. Complexul include, de asemenea, 4 baruri și un club de noapte.

Old Palace Resort are piscină în aer liber încălzită și cadă cu hidromasaj. Pune la dispoziție un club pentru copii, un club de sănătate și un centru de sporturi nautice. Include, de asemenea, o echipă de animatori poligloți care oferă program de divertisment nonstop.

Aeroportul Internațional din Hurghada se află la 25 km de Old Palace Resort. La cerere se poate pune la dispoziție un serviciu de transfer. Oferă și serviciu de transfer la Sahl Hasheesh.

Această proprietate este de asemenea bine cotată pentru locația sa excelentă în Hurghada! Clienții i-au acordat un scor mai mare decât altor proprietăți din zonă.

Website:

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Golf Course
Golf
Themed hotel
American or Russian billiards
Horse riding
Drinks included
Wheelchair accessible
Gymnasium
Catamaran
Designer hotel
Peddle boat
Bed and breakfast
Continental breakfast
All Inclusive
Buffet dinner
Tourist area
Disco/Nightclub
Motor boat
Ideal hotel for families
Café
Medical service
Canoes
Sailing
Bars/Pubs
À la carte dinner menu
Poolside bar
Mini club
Outdoor swimming pool
Heated swimming pool
Sunshades
Deck chairs
Non-smoking area in the restaurant
Romantic hotel
Year of the last refurbishment
Disabled rooms
Special-diet food
Diving
Badminton
Waterskiing
Water aerobics
Fresh water swimming pool
Central air-conditioning
Hairdryer
Double rooms
Hairdresser
Mobile phone network signal available
Sauna
Laundry service
Safe
King size bed
Beach hotel
Conference hotel
Year of construction
Mastercard
Breakfast
Buffet breakfast
Half-board
Steam bath
Garden
American Express
Diners
Children\'s entertainment
Lift
Satellite/cable TV
Commercial centres
Nearest large city
Town centre
Sea
Air-conditioning in communal areas
Massage
24 hour reception service
Room service
Rent a bike
Games area
Balcony
Terrace

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.