Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Movenpick Resort Hurghada


Descriere

Moevenpick Resort Hurghada, situat în stațiunea Hurghada, pe coasta vestică a Mării Roşii, se bucură de vreme însorită pe tot parcursul anului. Complexul este amplasat în mijlocul unor grădini superbe de 13,5 ha, pe o plajă cu nisip impecabilă şi include un port de agrement privat. Complexul se află la mică distanță de centrul stațiunii Hurghada și permite oaspeților să se bucure de o atmosferă liniștită și relaxantă.

Acest complex oferă o varietate mare de suite şi camere. Toate dormitoarele sunt spaţioase şi oferă ferestre mari, aer condiţionat, TV cu ecran plat și băuturi calde şi reci.

Oaspeţii au la dispoziţie localuri unde pot lua masa, program de divertisment zilnic, un club de sănătate, facilităţi de sporturi nautice, snorkeling, un centru de scufundări privat şi o piscină încălzită în timpul iernii.

Moevenpick Resort Hurghada are 4 restaurante. De asemenea, la barul de lângă piscină se pot savura specialităţi italiene şi gustări.

Moevenpick Resort Hurghada se află la 10 minute de mers cu maşina de Aeroportul Internaţional din Hurghada şi de cartierul animat Sakkala. Hotelul pune la dispoziție o parcare privată gratuită.

Site web: http://www.movenpick.com/en/africa/egypt/hurghada/resort-el-gouna/overview/?utm_source=google&utm_medium=local&utm_campaign=Glocal+el-gouna

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Total number of rooms

Locatie