Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DAR OM ALI ELGOUNA SABINA Y160 2 14


Descriere

Dar Om Ali ElGouna Sabina y160 2 14 se află în Hurghada și oferă unități de cazare cu WiFi gratuit, aer condiționat, un restaurant și acces la o grădină cu piscină în aer liber. Situată pe malul mării, această proprietate are un bar, o zonă de plajă privată și facilități de grătar. Apartamentul are 2 dormitoare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, bucătărie utilată cu frigider și cuptor, mașină de spălat și 2 băi cu duș. Pentru un plus de confort, proprietatea poate oferi prosoape și lenjerie de pat la un cost suplimentar. Apartamentul oferă o terasă. Plaja Zeytouna este la 2 km de Dar Om Ali El Gouna Sabina, iar portul de agrement nou se află la 30 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Hurghada, situat la 27 km de cazare.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.