Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APARTMENTS IN SEAVIEW RESIDENCE TURTLES


Descriere

Cu plaja Panorama Bungalows Aqua Park Hurghada, la 2,7 km, SeaView Turtles oferă cazare, un restaurant, o piscină în aer liber, un bar și o grădină. La apartament, oaspeții sunt bineveniți să profite de o cadă cu hidromasaj. O zonă de plajă privată poate fi găsită la SeaView Turtles, împreună cu o terasă. Portul de agrement nou se află la 15 km de cazare, iar Insula Giftun se află la 15 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Hurghada, situat la 15 km de SeaView Turtles.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.