Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMC ROYAL HOTEL


Descriere

LOCALIZARE

AMC Royal Hotel & Spa 5* este localizat la 11 km de Hurghada. Situat pe o plaja privata, cu iesire la Marea Rosie, oaspetii se pot bucura aici de numeroase activitati acvatice. Cel mai apropiat aeroport este Hurghada International.

FACILITATI

Pe parcursul sejurului, oaspetii se pot bucura de plaja privata a hotelului, unde beneficiaza de sezlonguri, umbrele si prosoape. Turistii se pot relaxa si la piscina, iar familiile isi pot petrece timpul la piscina pentru copii, dotata cu tobogane si jucarii. Copiii au acces la doua locuri de joaca, atat in exterior cat si in interior.
Hotelul mai pune la dispozitie o gama larga de posibilitati pentru a face miscare: sala de fitness si aerobic, mese de ping-pong, biliard si tinte de darts.
In cadrul centrului spa se pot efectua numeroase tratamente corporale si faciale, dar si diferite tipuri de masaj. Centrul spa este dotat cu jacuzzi, sauna umeda si uscata. Clientii au acces si la un salon de infrumusetare.
Toti clientii hotelului au la dispozitie locuri de parcare.
Contra-cost se poate beneficia de urmatoarele servicii: transport la/de la aeroport, activitati acvatice (snorkeling, scufundari, windsurfing), spalatorie si sala de conferinte.

RESTAURANT

Restaurante: Blue lagoon (bufet cu specific international), The Italian (pizza si paste autentice), Palms Island (specific oriental) si Kona Kai Sushi Bar.
Bar: Shot Fun Pub

CAMERE

Toate camerele dispun de: A.C., T.V., WiFi, telefon, balcon, fierbator de ceai, baie dotata cu cada, uscator de par, produse de ingrijire personala, halat si papuci.

STANDARD ROOM WITH BACK VIEW
STANDARD TRIPLE ROOM WITH BACK VIEW
SUITE WITH SEA VIEW
STANDARD TRIPLE ROOM WITH POOL VIEW
STANDARD TRIPLE ROOM WITH SIDE SEA VIEW
STANDARD ROOM WITH POOL VIEW
STANDARD ROOM WITH SIDE SEA VIEW
HONEYMOON ROOM

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
Parcare
camere cu balcon
telefon in camera
TV
Minibar
receptie 24/7
Sala de fitness
Piscina exterioara
Restaurant
servicii de curatenie
club pentru copii
Saună
bar la piscina
Schimb valutar
Piscina interioara
Bar
Aqua park
Piscina pentru copii
Plajă
spa si centru de wellness
Camere pentru nefumatori

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.