Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMAZING POOL AND LAGOON VIEW 2BR APARTMENT


Descriere

Situat în Hurghada, la 2,5 km de plaja Mangroovy și la 33 km de portul de agrement New, Taj Home, apartament cu 2 camere cu vedere la piscină și lagună uimitoare, oferă cazare cu WiFi gratuit, aer condiționat, o piscină în aer liber și o grădină. Această proprietate de la malul mării oferă acces la un balcon și parcare privată gratuită. Apartamentul are 2 dormitoare, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, bucătărie utilată cu frigider și cuptor cu microunde, mașină de spălat și 2 băi cu duș. Apartamentul oferă o terasă. Un serviciu de închiriere de mașini este disponibil la Taj Home, Amazing pool și laguna, în timp ce golful poate fi practicat în apropiere. Insula Giftun este la 33 km de cazare, iar Marele Acvariu Hurghada se află la 42 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internațional Hurghada, situat la 27 km de Taj Home, apartament cu 2 camere cu vedere la lagună și la lagună, iar proprietatea oferă un serviciu de transfer de la / la aeroport plătit.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.