Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pensiunea Curtea Veche din Hunedoara se afla la 500 metri de Castelul Corvinilor. Plasata in pozitie centrala, dar intr-o locatie linistita si intima, pensiunea ofera conditii deosebite de cazare in orasul Hateg.

Situat intr-un tinut de vis si plin de istorie, Curtea Veche, un vechi han la rascruce de drumuri de care si de negot, se doreste a fi locul de ohihna si de relaxare al oamenilor ce ii calca pragul.
Cu adevarata caldura a unui camin, locatia isi primeste oaspetii iubitori de confort, relaxare si drumetii in tinuturile Hunedoarei, punandu-le la dispozitie servicii de calitate si profesionalism.

Facilitati generale: receptie, restaurant, bar, cafenea, lounge/camera cu TV comuna, terasa inchisa si deschisa, semineu in restaurant, facilitati de gratar, loc de joaca pentru copii, sala de conferinte, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, camera de bagaje, serviciu de concierge, curte interioara. Unele camere au balcon propriu cu vedere spre raul Cerna.

Unitatea dispune de 22 camere cu capacitate de 52
locuri, restaurant cu terasa inchisa si deschisa. Exista loc de
joaca pentru copii, sala de conferinta, disponibilitate de a
rezerva restaurantul pentru evenimente.

Camera single - o camer dubla standard, cu pat matrimonial, care se comercializeaza in regim single, adica pentru un singur ocupant. Dimensiune camera: 20 mp.

Camera dubla - Camera dubla cu pat matrimonial avand o dimensiune de 20 mp. Aici se pot caza 2 adulti si un copil 0-3 ani.

Camera tripla dispune de un pat matrimonial si un pat de o persoana, avand o dimensiune totala de 35 mp.

Camera familiala are o dimensiune de 4 mp, dispunand de un pat matrimonial si doua paturi de o persoana. Aici se pot caza maxim 4 adulti si un copil 0-3 ani.


Fiecare camera este dotata cu baie proprie (cabina de dus, WC,
consumabile, uscator de par), TV cu ecran plat, papuci de
casa, WiFi gratuit, incalzire, aer conditionat ( in 13 din cele 22
de camere).

In restaurant turistii vor regasi un semineu, un alt
atuu al pensiunii pentru a colora specificul locului si
a duce cu gandul la ceea ce era odata han domnesc.

Servicii si facilitati cu plata: sali de conferinta si petreceri , spalatorie, business centre.

Parcare privata gratuit la proprietate (nu este necesara rezervare).

Observatii: Animalele de companie nu sunt acceptate.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.