Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NAIAS BEACH HOTEL & APARTMENTS

   Kassandrahanioti, Grecia Vezi locatia pe harta


Descriere

Website
http://www.naiashotel.gr

Drinks & Food
Restaurantul tip bufet este situat in cladirea principala si este deschis la micul dejun (8:00 – 10:30) si cina (19:00 – 21:0), iar taverna cu specialitati grecesti si pescaresti este situata pe plaja (11:00 – 22:00). Hotelul are si un bar, situat in zona piscinelor.

Sport si divertisment
In afara de cele 2 piscine exterioare cu sezlonguri si umbrele gratuite, hotelul ofera oaspetilor sai seri muzicale (grecesti, karaoke), sporturi nautice pe plaja.

Localizare
Hotelul se afla pe malul marii, la 200 m de centrul statiunii Hanioti, pe bratul Kassandra al peninsulei Halkidiki. Sezlongurile si umbrelele pe plaja sunt contra cost (cca 6-7 euro/2 sezlonguri si 1 umbrela). Este permis accesul animalelor de companie la solicitare, fara costuri suplimentare.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Coach parking
Check-in opening time
ADSL connection
Large lobby
Airport
Wake-up service
Outdoor swimming pool
Parking
TV
Hairdryer
Satellite/cable TV
Air-conditioning
Total number of rooms

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.