Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LAGOMANDRA HOTEL & SPA


Descriere

Localizare: La doar 90 de kilometri de Aeroportul din Salonic si la 5 km de orasul pitoresc si cosmopolit Neos Marmaras
Descriere: Lagomandra Hotels include doua hoteluri situate la 30 de metri de plaja, care se extind sub for de amfiteatru, Lagomandra Hotel & Spa este compus din 120 camere spatioase si luminoase, raspandite in mai multe cladiri cu 2 sau 3 etaje, care, la randul lor, sunt construite pe doua nivele pe un deal impadurit.
Facilitati hotel: SPA (deschis in 2013-Salon de infrumusetare, coafor, manichiura, pedichiura, tratamente de infrumusetare pentru fata si corp, masaj, jacuzzi, sauna, sala de gimnastica - gratuit), mini-market si magazin de cadouri-Agora, parcare privata, 2 restaurante si o taverna traditionala, piscina, gym
Dotari camere: Un total de 120 de camere: Superior Rooms (~25 mp), Superior Maisonettes (~47-60 mp), Superior Junior Suites (~32-35 mp), Suites (~45 mp), New! Doubles Deluxe MV (~25 mp). Toate camerele au fost complet renovate in 2008. Superior Junior Suite (~ 32-35 MP) O camera de zi si dormitor, 2 televizoare (unul cu ecran LCD),halate de baie, prosoape de plaja. Vedere spre mare. Poate gazdui pana la 4 persoane . In plus - o canapea extensibila dubla. Superior Maisonette SV (~ 47-60 MP) Camere dispuse pe 2 nivele, in plan deschis, la primul etaj: dormitor, baie (cada cu hidromasaj, muzica, telefon, uscator de par, aparat de ras), la etajul al doilea: dormitor, baie (dus), 2 TV, 2 aparate de aer conditionat, halate de Baie, prosoape de plaja. Poate gazdui pana la 5 persoane. Suite Suita noua. Renovata in 2013. Spatioasa, in plan deschis. Living cu canapea, pat dublu, canapea, 2 TV-uri, baie (jacuzzi sau hidromasaj), halat de baie si papuci, bucatarie. Puteti rezerva sezlonguri si umbrele la plaja (cu plata), transport gratuit in orasul Neos Marmaras. Servicii zilnice de curatenie, schimbarea asternuturilor - 3 ori pe saptamana.
Website: http://lagomandrabeach.com/hotel-spa/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

TV room
Poolside bar
Sunshades
Deck chairs
Parking
Hairdryer
Direct line telephone
Satellite/cable TV
Restaurant
Individual air-conditioning
Bathroom
Fridge

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.