Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Această proprietate este la 7 minute pe jos față de plajă. Amplasate printre copaci și deasupra plajei din Nea Moudania, apartamentele complet mobilate sunt ideale pentru o vacanță fără griji într-un cadru central, dar liniștit și ospitalier.

Hotelul Sokratis este situat în Nea Moudania, un oraș mic din Halkidiki, ideal pentru cei care doresc să viziteze peisaje unice, cum ar fi frumoasele plaje din peninsula Kassandra, frumusețea naturală și sălbatică din Sithonia, precum şi comorile arheologice și monumentele istorice.

La plaja organizată, situată la doar 7 minute de mers pe jos de hotel, vă puteți bucura de o băutură sau de o cafea dimineaţa, lângă mare, iar în centrul orașului, la 10 minute de mers pe jos de hotel, puteți găsi tot ce doriți.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
TV
receptie 24/7
Restaurant
Bar

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.