Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELPINIKI LUXURY APARTMENTS HALKIDIKI

   Kassandrakallithea, Grecia Vezi locatia pe harta


Descriere

Oferind aer condiționat, Elpiniki Luxury Apartments se află în Nea Potidaea, la 9 km de plaja Sani. Vourvourou este la 39 km de proprietate. Fiecare unitate de cazare de la Elpiniki Luxury Apartments are cameră de zi cu TV cu ecran plat. De asemenea, există chicinetă cu frigider, cuptor cu microunde și plită. Fiecare unitate de cazare are baie privată cu duș sau cadă, articole de toaletă gratuite și uscător de păr. Este oferită lenjerie de pat. Elia este la 38 km de Elpiniki Luxury Apartments, iar Áfitos se află la 12 km. Cel mai apropiat aeroport este aeroportul din Salonic, situat la 49 km de Elpiniki Luxury Apartments.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Breakfast
Elevator
Garden
Hairdryer
Safe

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.