Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cronwell Rahoni Park Hotel (Nea Skioni Kassandra)


Descriere

Hotel adults only
Localizare:
Hotelul Rahoni Cronwell Park este situat in Nea Skioni, pe bratul Kassandra din Halkidiki, la 150 de metri de plaja.

Facilitati camere:
Hotelul ofera cazare in 20 de camere, ce sunt situate in 2 cladiri cu 2 etaje. Fiecare camera are intrare separata si balcon cu vedere spre mare sau spre gradina. Camerele sunt impartite in 14 camere duble superior, 2 camere lux, 4 luxury suite. Fiecare camer are intrare separata din strada si balcon cu vedere la mare si vedere la grdin, este echipat cu toate facilitatile moderne si in conformitate cu cerinCele moderne de eco-dezvoltare.
Luxury suite este un apartament cu 2 camere separate si o suprafata totala de 40 mp. Este format din 2 balcoane, living, dormitor si baie cu dus.
Camera dubla lux are 40 de metri patrati, 3 balcoane, living cu semineu, dormior si baie.
Camera dubla superior este o camera eleganta, de 28.5 mp, cu 2 balcoane, zona de relaxare, dormitor si baie.

Facilitati hotel:
Hotelul dispune de restaurant, restaurant a la carte, lobby bar, bar in aer liber, zona de recreere, piscina exterioara, Wellness & Spa, piscina incalzita cu hidromasaj, masaj, sauna, baie turceasca, dus cu gheata, zona cu infrarosu, zona de relaxare, internet WiFi, sala de fitness in aer liber, sala de conferinte, biblioteca, cinema, loc de joaca, baby cot, plaja amenajata, posibilitatea de practicare a sporturilor nautice, parcare.

Timp de multi ani plajele din Nea Skioni, sunt cele mai clare de pe litoral si sunt premiate cu 'Steagul Albastru al Comunitatii Europene'. Puteti merge la plaja intr-o plimbare (150 m), sau utilizand autobuzul hotelului de transfer sau puteti vizita barul nostru de plaja de pe coasta (300 m). Wi-Fi este oferit pe plaj si in barul de pe plaj. In plus, plaja este dotata cu dusuri si toalete. Pentru toti oaspetii hotelului, sunt disponibile in camere, genti de plaja.

http://rahoni.cronwell.com/

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
aer conditionat (AC)
camere cu balcon
telefon in camera
TV
Uscator de par
centru spa

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.