Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Chrousso Village


Descriere

Bine 7.9 Booking.com Hotelul este situat intr-o padure de pini, la 400 m de plaja. Cuvintele cheie pentru a-l descrie pe scurt sunt: natura si verdeata, mare si soare, spatii de cazare generoase, mancaruri gustoase. Se recomanda amatorilor de liniste si natura. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!Drinks & Food
Hotelul ofera mic dejun si cina bufet sau all inclusive. Hotelul are 2 baruri la piscina, snack bar, restaurant. Pachetul All Inclusive cuprinde: mic dejun (7:00-10:00), pranz (12:30-14:30), cina (18:30-21:30) bufet, inghetata (12:30-14:30 si 18:30-21:30), biscuiti sau prajituri (16:00-17:00), bauturi alcoolice si non-alcoolice locale in timpul pranzului si a cinei si la barul de la piscina (10:00-24:00). Toate bauturile de import, alcooice sau nu, si cocktai-urile sunt contra cost. Dupa ora 23:00 toate bauturile sunt contra cost. La snack bar, intre 10:30-18:30, se servesc o serie de gustari calde si reci, vin si bere la draft, bauturi racoritoare si apa minerala.

Sport si divertisment
Oaspetii hotelului care doresc sa faca miscare au la dispozitie terenuri de tenis, baschet si volei, volei pe plaja, tenis de masa, sporturi nautice (schi, surfing, canoe). Iubitorii de natura pot explora imprejurimile, cei care doresc pot luat lectii de scufundari pentru a descoperi minunata lume submarina. Cei care prefera distractia, se pot alatura echipei de animatori, iar amatorii de dans si muzica pot participa la serile tematice organizate in restaurant.

Localizare
Hotelul este situat in captul sudic al bratului Kassandra din peninsula Halkidiki, la 400 m de plaja, intr-o padure de pini si inconjurat de o gradina de palmieri. Satul Paliouri este la 1.7 km, iar orasul Salonic la 120 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

American or Russian billiards
Drinks included
Wheelchair accessible
Gymnasium
Peddle boat
Holiday resort
Continental breakfast
All Inclusive
Buffet dinner
Tourist area
Ideal hotel for families
Medical service
Canoes
Poolside bar
Mini club
Outdoor swimming pool
Sunshades
Deck chairs
Non-smoking area in the restaurant
Year of the last refurbishment
Disabled rooms
Diving
Basketball
Waterskiing
Water aerobics
Fresh water swimming pool
Hairdryer
Direct line telephone
Mobile phone network signal available
Cloakroom
Safe
Beach hotel
Year of construction
Mastercard
Buffet breakfast
Garden
American Express
Diners
Bicycle/mountain bike
Children\'s entertainment
Satellite/cable TV
Nearest large city
Town centre
Air-conditioning in communal areas
24 hour reception service
Internet access
Rent a bike
Games area
Balcony
Fridge
Apartments

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.