Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Calma Beach Hotel


Descriere

Situat la 3 km de centrul orașului Kastoria, Calma Hotel & Spa oferă un centru spa cu saună și baie turcească, precum și o piscină sezonieră. Acesta oferă camere elegante, cu Wi-Fi gratuit și vedere la lac, la grădină, la piscină sau la munți.

Oferind culori calme, podele din lemn și țesături de lux, toate camerele cu aer condiționat au un minibar și un TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Băile sunt prevăzute cu papuci, halate de baie, articole de toaletă și uscător de păr.

Gustări ușoare sunt servite la restaurantul din incintă. La barul care servește și la piscină sunt oferite băuturi și cafea. Room service este, de asemenea, disponibil.

Opțiunile de wellness includ masaje, facilități de gimnastică și hidromasaj. Oaspeții mai tineri se pot bucura de piscina pentru copii, precum și de loc de joacă.

Lacul Orestias se află la mai puțin de 2 km. Centrul de schi Vitsi se află la 20 km distanță. Muntele Grammos se află la o distanță de 60 km. La Calma Hotel & Spa se oferă parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Bar
acces imediat la plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.