Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BLUE DOLPHIN HOTEL


Descriere

SPA & Welness
Zona special conceputa petru relaxare si recreere din cadrul hotelului include urmatoarele facilitati: jacuzzi, sauna uscata, masaj, tratamente de infrumusetare, sala de fitness.

Site web
http://bluedolphinhotel.eu/

Sport si divertisment
Hotelul pune la dispozitia turistilor nuymeroase facilitati pentru petrecerea timpului liber: aerobic in apa , teren de baschet, volei pe plaja, inchiriere biciclete, darts, mini golf, piscina exterioara cu bar, tenis de masa, teren de tenis, programe de animatie. Oaspetii mai activi pot practica sporturi nautice sau pot lua lectii de scufundari.

Drinks & Food
Oaspetii isi pot incepe ziua cu un bogat mic dejun tip bufet. Restaurantul tip bufet serveste delicatese traditionale si fructe de mare proaspete. De asemenea, turistii pot lua masa in cadrul tavernei hotelului, situate langa piscina, unde se servesc preparate variate din bucataria traditional si internationala. Barul de la piscina si barul de pe plaja servesc bauturi si cocktailuri exotice.

Localizare
Hotelul este situat la o distanta de 1.5km de localitatea Metamorfosis si la 50m de plaja privata cu nisip, fiind inconjurat de gradini intinse, frumos amenajate. Orasul de pe litoral Nikiti este la aproximativ 5 minute de mers cu masina fata de hotel, iar Polygyros, capitala Halkidiki, se afla la 30 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Dry cleaning/laundry service
Garden
Luggage storage
24-hour front desk
Snack bar/deli
Terrace
Airport transportation (surcharge)
Multilingual staff
On private beach
Beach umbrellas
Beach bar
Poolside bar
Children's pool
Pool umbrellas
Fitness facilities
Pool sun loungers
Children's club (free)
Free WiFi
Smoke-free property
Laundry Facilities
Gift shops or newsstand
Beach towels
Tours/ticket assistance
Express check-out
Free breakfast
Wheelchair accessible parking
Television in common areas
Safe-deposit box at front desk
Roll-in shower
Accessible bathroom
Computer station
Number of bars/lounges - 2
In-room accessibility
Outdoor Pool
Number of restaurants - 2
Outdoor tennis court
Wheelchair accessible path of travel
Mountain biking nearby
Hiking/biking trails nearby
Tennis on site

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.