Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Athos Villas


Descriere

Amplasându-se în Peninsula Athos, Athos Villas - vilele luxoase de pe litoral se află la doar 100 m de plaja Komitsa, un sit al Patrimoniului Mondial UNESCO și la 2 km de Muntele Athos. Există, de asemenea, facilități de hidromasaj comun. WiFi este oferit pe întreg teritoriul.

Athos Villas - Vilele luxoase de la malul mării dispun de 12 rezidențe moderne și elegante, construite în fața mării și dotate corespunzător pentru sejururile de toate sezoanele. Fiecare unitate spațioasă are 2 dormitoare și se bucură de acces direct la grădinile stațiunii. Aerul condiționat și o cameră de zi cu un TV cu ecran plat sunt standard.

Zona oferă o mulțime de oportunități pentru sporturi de apă, precum și pentru pescuit sau expediții de vânătoare. Pe lângă impresionant peisaje, Athos Villas - Luxury Seaside Villas oferă de asemenea o abundență de taverne fermecătoare care servesc pește proaspăt și specialități locale. La hotel aveți la dispoziție o parcare privată gratuită.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Parcare
Acces cu animale de companie
camere de familie
transfer de la/sau la aeroport
acces imediat la plaja

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.