Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Anna Christina Apartments


Descriere

Locatie

Sithonia, in statiunea Metamorfosi, la 7 km distanta de localitatea Nikiti la 80 km de aeroportul "Makedonia" Salonic.


Recomandari

Hotel confortabil, situat in pitoreasca statiune Metamorfosi. Camere spatioase, cu chicinete. In apropiere se afla plaja cu nisip. Statiunea Metamorfosi se bucura de o infrastructura turistica dezvoltata: magazine, farmacie, trei locuri de joaca, taverne si baruri.


Descriere camere

Total 24 camere: Singles & Doubles (~24 mp), Family Rooms (~38 mp), Family Rooms Superior (~55 mp).


Facilitati camere: bucătărie mică (aragaz electric cu 2 plite, vase), masă, aer condiționat individual, seif (gratuit), TV prin satelit (canale rusești), frigider, cadă în Family Rooms, duș în Doubles, uscător de păr, fierbător electric, balcon / terasă.


Double Room (~ 24 mp) Situate la parter, 2 paturi de o persoana sau un pat dublu, bucătărie, terasă.
Family Room (~ 38 mp) Stil maisonette. La parter se află un living cu bucătărie, baie, 2 paturi de o persoana, la etajul doi există un dormitor separat cu ușă - cu pat dublu sau 2 paturi de o persoana.
Family Room Superior (~ 55 mp) Stil maisonette. La parter se află o cameră de zi cu bucătărie, baie, 2 paturi de o persoana, la etajul doi se află 2 dormitoare separate (fiecare cu ușă și cu 2 paturi de o persoana).


Servicii de menaj - zilnic, schimb de lenjerie - 1 dată pe săptămână.


Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Nisip si pietris
Bar
Restaurant
Seif
Balcon/terasa
Cada/dus
Aer conditionat
Televizor
Uscator de par
Ceainic
1 dormitor
2 dormitoare
Animalele de companie permise
Frigider
Sezlonguri
Umbrele
Canale TV prin satelit
Medic
Nu exista facilitati persoane cu dizabilitati
100-300 m
Canal rusesc
Wi-Fi internet in spatiile publice
Cleaning, change of towels, change of linen
Receptie
Bus stop
Piscina cu apa dulce
Chicineta
Piscina pt. copii cu apa dulce

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.