Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alia Palace Hotel


Descriere

Localizare:

Hotelul este situat la nord de Pefkohori, la 800 m de plaja, intr-un cadru linistit cu o uimitoare vedere panoramica la mare, catre Golful Kassandra. Locatia privilegiata a hotelului este la doar un pas distanta de magazine, restaurante si viata de noapte din Pefkohori.



Dotari camere:

Arhitectura moderna este combinata in armonie cu designul caracteristic local si fiecare camera este creata sa faca sederea turistilor cat mai agreabila; cele 78 de camere au toate vedere catre mare si sunt dotate cu: aer conditionat, Tv, telefon, frigider, seif (cu plata), uscator de par, balcon.



Facilitati hotel:

Restaurant Poseidon, unde se organizeaza seri tematice, cafenea, piscina exterioara, piscina pentru copii, bar la piscina, centru spa (cu plata), teren de tenis, volei pe plaja, scufundari, magazine, parcare, internet (cu plata), spalatorie.



www.alia-palace.com

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Parking
Jacuzzi
Sauna
Hamam
Spa
Curatatorie uscata
Transferuri
Bar
Restaurant
Tenis
Seif
Balcon/terasa
Cada/dus
Aer conditionat
Mini-bar
Uscator de par
Telefon
Card de credit
Sezlonguri

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.