Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Alexander The Great Hotel (Kriopigi Kassandra)


Descriere

Localizare
Hotelul Alexander The Great Beach este situat pe plaja, intr-o asezare linistita, in peninsula Kassandra din Halkidiki, la 2.5 km de Kalithea si 1.5 km de Kryopigi.

Facilitati hotel
Hotelul Alexander The Great Beach pune la dispozitia turistilor: restaurant, bar, sala de jocuri, sala de conferinte, mini market, magazin de suveniruri, terasa, gradina, piscina, prosoape pentru plaja, Babysitting (la cerere), birou de exchange, receptie deschisa 24 h, teren de joaca, biliard, sala de fitness, sauna, ping-pong si teren de tenis de camp.

Facilitati camere
Camerele hotelului au fost complet renovat in anul 2003 si sunt decorate intr-un stil modern. Dotarile acestora sunt: baie, uscator de par, balcon, incalzire, aer conditionat, TV, telefon, minibar, seif, conexiune la internet.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wheelchair accessible
Buffet dinner
Tourist area
Ideal hotel for families
Café
Games room
Medical service
Ecological hotel
À la carte dinner menu
Poolside bar
Outdoor swimming pool
Sunshades
Deck chairs
Non-smoking area in the restaurant
Romantic hotel
Year of the last refurbishment
Annex building
Special-diet food
Fresh water swimming pool
Central air-conditioning
Hairdryer
Direct line telephone
Central heating
Cloakroom
Laundry service
Safe
Beach hotel
Year of construction
Mastercard
Breakfast
Buffet breakfast
Half-board
Solarium Terrace
Garden
American Express
Lift
Satellite/cable TV
Nearest large city
Town centre
Air-conditioning in communal areas
24 hour reception service
Minibar
Lounge
Games area
Balcony
Terrace

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.