Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AEGEAN RESIDENCE

   Kassandrakallithea, Grecia Vezi locatia pe harta


Descriere

Situat la doar 100 de metri de plaja Flegra, Aegean Residence oferă o grădină și un grătar. Aflată în satul Kallithea, proprietatea este dotată cu unități complet echipate cu o cadă spa și vedere la Marea Egee. Accesul la internet Wi-Fi este disponibil gratuit în toate zonele.

Echipate cu șemineu și decorate cu gust, toate vilele cu aer condiționat de la Residence au 3 sau 4 dormitoare separate. Având deschidere spre un patio mobilat, fiecare este formată din cameră de zi cu TV cu ecran plat și canale prin satelit, precum și o bucătărie, cu aragaz și zonă de luat masa. Sunt incluse mașină de spălat, uscător și fier de călcat.

Oaspeții pot folosi facilitățile de grătar, oferite de proprietate. Un restaurant, un bar și un mini-market cu produse de uz curent pot fi găsite la mai puțin de 100 de metri.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.