Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Vila Andreea

   Gura Humorului, Romania


Descriere

Situată în Mănăstirea Humorului, Pensiunea Andreea oferă camere cu acces gratuit la Wi-Fi. Proprietatea pune la dispoziție parcare privată gratuită. Grădina oferă gratuit facilități de grătar.

Fiecare cameră include TV cu canale prin cablu. Baia are duș şi articole de toaletă gratuite. Cele mai multe camere au balcon. Aveți la dispoziţie o bucătărie comună complet utilată. De asemenea, este disponibilă o zonă de living comună.

Pensiunea Andreea oferă gratuit biciclete. Servicii de transfer de la/la aeroport sunt oferite la cerere și la un cost suplimentar. Mai mult, proprietarii pot pregăti meniuri tradiționale pentru masa de prânz sau cină, la cerere în avans.

La 400 de metri de proprietate se află un magazin alimentar și un restaurant. Gara Gura Humorului este situată la 6 km. La 5 km există o piscină publică și un centru de înot pentru copii. Putna și Mănăstirea Moldoviţa sunt situate la 20 de minute de mers cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.