Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

La Roata

   Gura Humorului, Romania Vezi locatia pe harta


Descriere

scuta din respect Ci admiraCie pentru tradiCia, arta Ci arhitectura Bucovinei Ci amplasatAL la numai 500 m de centrul oraCului Gura Humorului, Pensiunea La RoatAL*** este un muzeu al satului in miniatura: cinci case taranesti (Vasile, Anastasia, Zenovia, Elisabeta si Dumitru), vechi de 120 de ani, stramutate lemn cu lemn pe proprietatea noastra, te vor duce, Oaspete drag, intr-o cltorie in timp, in perioada copilriei petrecute la bunici.


An ceea ce priveCte confortul, acestea au inclzire central, baie proprie, televizor, conexiune wi-fi.


Tot La Roata*** si-a mai gasit loc un spatiu pentru servirea mesei, cu bucate tradiCionale pregtite in casa, din produse proaspete de la fermierii locali sau de la mica noastra ferma de pasari ori din livada cu meri. Avem, de asemenea, o cram, o teras rustica in aer liber, iar cazarea moderna este impartita in 4 case, aflate la mica distanta una de cealalta (camere duble/twin si apartamente). Conexiunea wi-fi, parcarea si inchirierea de biciclete sunt gratuite.


La Roata*** timpul trece diferit.


Vino, descopera, traieste o experienta autentic bucovineana!

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.