Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Monte Feliz

Descriere

San AgustinLocalizare
Acest aparthotel este la 300 de metri de plajă in San Agustin.

Monte Feliz oferă apartamente la preţuri avantajoase, cu balcoane sau terase şi TV prin satelit. Complexul are o piscină în aer liber, terenuri de tenis şi un centru de afaceri, cu acces Wi-Fi contra cost.

Monte Feliz Aparthotel este la doar 300 de metri de plajă şi de un centru de sporturi nautice. Acesta este situat pe un deal mai sus de golful Feliz, în sudul insulei Gran Canaria. Aici veţi găsi grădini atractive şi vederi la mare şi la munte.

Fiecare apartament are o mică bucătărie cu frigider şi cuptor cu microunde. Toate au un ventilator şi o baie privată. Puteţi închiria televiziune prin satelit.

Monte Feliz are un restaurant şi un bar. În incintă există o sală de gimnastică şi un centru spa, cu o saună şi baie de aburi. Complexul are, de asemenea, un supermarket şi o recepţie cu program non-stop, care oferă servicii de închirieri auto.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.