Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Labranda Riviera Marina

   Gran Canaria, Spania


Descriere

Hotelul Riviera Marina beneficiază de acces direct la plaja Playa del Cura din partea de sud a insulei Gran Canaria. Acest hotel modern oferă 2 căzi cu hidromasaj și o piscină pentru copii.

Toate camerele Hotelului Riviera Marina sunt prevăzute cu aer condiţionat și au un balcon privat cu vedere la mare, la piscină sau la intrarea hotelului. Camerele beneficiază de un decor elegant în stil contemporan.

Restaurantul de la Riviera Marina serveşte preparate internaţionale şi regionale. Sunt disponibile și gustări, iar lounge barul hotelului găzduiește seara programe de divertisment. În întregul hotel există acces WiFi, de care oaspeții se pot bucura la un cost suplimentar.

Personalul de la recepţia cu program nonstop a hotelului poate oferi informații despre regiune. Terenul de golf Anfi Tauro este situat la numai 800 m, iar portul pescăresc Puerto Rico se află la mai puțin de 10 minute de mers cu mașina. În apropierea hotelului veți găsi stația unui autobuz care face curse periodice.

web:http://www.labranda-hotels.com/en/hotel/riviera-marina.html

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.