Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ifa Faro

Descriere

Localizare: hotelul este situat pe plaja si langa farul din Maspalomas care ii da si numele. Aeroportul este de 35 km. Datorita locatiei imbatabile a hotelului acesta ofera vederi spectaculoase spre dunele de nisi psi spre ocean.Facilitati hotel: hotelul este bine cunoscut pentru bucataria sa excelenta: atat in restaurantul principal cat si in restaurantul a la carte, veti gasi un nivel ridicat de calitate si servicii. Hotelul ofera si doua baruri, o cafenea, sezlonguri si umbrele la piscina, internet wifi (cu plata), parcare privata, rent a car, spectacole in diverse limbi de circulatie internationala, dansuri cu muzica live, gimnastica, tenis de masa, darts, biliard (contra cost), masaj si tratamente (contra cost), solarium, surf, tenis, scufundari, echitatie, golf, ski nautic.Facilitati camera: camerele standard au 36 mp si sunt dotate cu aer conditionat, balcon cu masa si scaune, aer conditionat, televizor, telefon, minibar (cu plata), seif (ci plata), uscator de par, wifi (cu plata). Camerele deluxe au aceleasi dotari dar sunt situate pe partile laterale ale hotelului avand vedere lateral la mare iar camerele superior au vedere frontala catre mare.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.