Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotels Las Rosas


Descriere

Hotels Las Rosas se afla chiar in centrul Playa del Ingles, la 600 metri de plaja cu nume omonim, la tarmul oceanului Atlantic. Ofera facilitati ca: acces la piscina in aer liber amenajata cu sezlonguri, inchirieri masini, acces gratuit wifi in receptie si la piscina. Facilitati camere
Apartamentele luminoase au fost recent renovate, iar oaspeţii au la dispoziţie o bucătărie modernă echipată cu frigider, cuptor cu microunde şi aparat de cafea. Lenjeria de pat şi prosoapele sunt incluse. Toate unitatile de cazare ale hotelului dispun de facilitati precum: suprafata aproximativa de 45 metri patrati, terasa privata cu mobilier, vedere la piscina/ocean, living cu canapea, TV 32 inch cu canale prin satelit, baie utilata cu dus, seif (contra cost).

Facilitati hotel
Complexul ofera facilitati variate pentru o sedere confortabila: apartamente de 45 m patrati, terasa/balcon mobilata privata, vedere la piscina/ocean, zona de lounge cu canapea, TV de 32 inch cu canale prin satelit, seif (contra cost), internet Wi-Fi (gratuit in zonele publice; solar și recepție), receptie, inchirieri masini, piscina in aer liber dotată cu şezlonguri, personal multilingv (engleza standard, spaniola, germana). Oaspeţii pot închiria o maşină de la biroul de turism şi au la dispoziţie o parcare gratuită în apropierea complexului. Proprietatea oferă un serviciu de transfer de la/la aeroport, disponibil la un cost suplimentar.

Localizare
Hotels Las Rosas se afla chiar in centrul statiunii Plaja del Ingles, la doar 600 m de prima plaja la oceanul Atlantic (aproximativ 8 min de mers pe jos), în sudul insulei Gran Canaria. Proprietatea este situată chiar lângă supermarketul Sandia şi la 5 minute de mers pe jos de Centrul Yumbo plin de viaţă, unde turistii pot găsi diverse magazine, baruri şi discoteci. Aeroportul din Gran Canaria este situat la o distanta de 33 km, iar Las Palmas de Gran Canaria la 59 km. Cele mai apropiate si cunoscute puncte de atracție din zona sunt urmatoarele: Yumbo Centrum (500m), Cita Centre (600 m), Plaja Maspalomas (800 m), Maspalomas Golf Course (1,4 km), Las Burras Beach (2,3 km), Playa de San Agustín (2,5 km), Maspalomas Lighthouse (3,5 km), Aqualand Maspalomas (4,1 km), Palmitos Park (9,6 km).

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.