Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartments Corona Cedral


Descriere

Apartments Corona Cedral se afla situata la doar 6 minute de insoritele plaje din Gran Canaria, in localitatea Puerto Rico. La doar 20 de minute de mers cu masina se afla statiunea Playa del Ingles, iar aeroportul din Gran Canaria la 47 km de proprietate. Facilitati camere
Complexul Corona Cedral ofera studiouri si apartamente cu aer conditionat (control individual), pardoseala din dale, baie proprie cu dus, uscator de par, mobilier de lemn, TV cu ecran plat, zona de zi cu tv, canapea, chicineta utilata (plita de gatit, frigider, ceainic electric, cuptor cu microunde și mașină de cafea), terasă privată sau balcon mobilat cu vedere la zona inconjuratoare sau mare, seif (contra cost), internet Wi-Fi 4G (cost suplimentar), birou. Apartamentele sunt curățate de 5 ori pe săptămână.

Facilitati hotel
Complexul de apartamente Corona Cedral pune la dispozitia oaspetilor sai studiouri si apartamente cu o varietate de facilitati: receptie, piscina pentru adulti si copii in aer liber, terasa, 300 mp de grădini, teren de golf (la aprox. 3 km), internet Wi-Fi gratuit in zonele comune, parcare publica, transfer aeroport (contra cost), inchirieri auto, seif (cost suplimentar), automat (bauturi), solarium cu șezlonguri și perne.

Localizare
Corona Cedral este un complex de apartamente situat in localitatea Puerto Rico, la numai 6 minute de plajele mirifice ale Gran Canaria si la 20 de minute de mers cu masina de populara statiune Playa del Ingles. Aeroportul Gran Canaria este situat la 47 km (aproximativ 33 min de mers cu masina), iar orasul-capitala Las Palmas de Gran Canaria se gaseste la 73 km (aprox 54 min). La doar 300 m de hotel se afla un restaurant/ café-bar (Shopping Center) si un supermarket (Star). La o distanta de numai 500 metri de Corona Cedral se intalnesc numeroase magazine de tip suvenir, localuri si restaurante cu specific spaniol. Cele mai apropiate puncte de atractie sunt: Playa de Amadores (1,3 km), Anfi Tauro Golf (1,6 km) si Puerto de Mogán (6 km), iar la o distanta mai mare de 10 km se gasesc urmatoarele: Palmitos Park (10,3 km), Aqualand Maspalomas (10,6 km), Playa de San Agustín (11,7 km), farul de Maspalomas (12,6 km), Maspalomas Golf (12,9 km), Yumbo Centrum (13,8 km), centrul comercial CITA (13,9 km), dunele Maspalomas (14 km).

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Piscina exterioara

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.