Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartments Cocoteros


Descriere

Apartments Cocoteros este o proprietate moderna situata la doar 2 minute de plajele mirifice din Gran Canaria, vizavi de Dunele Maspalomas si de rezervatia naturala La Charca. Facilitati camere
Oaspetii se pot bucura de cazare intr-o zona exclusiva a unui mic complex de 8 apartamente (4 la parter, 2 cu vedere la stradă și 2 cu vedere la mare) situat în inima zonei celei mai emblematice din Gran Canaria, într-un paradis cu adevărat natural și unic Apartamentele sunt construite individual si ofera facilitati precum: balcon cu terasa vu cedere la strada sau mare, internet Wi-Fii gratuit, birou, seif pentru laptop, aer conditionat, canapea extensibila, TV cu ecran plat, canale prin satelit, pătuțuri gratuite disponibile la cerere, bucatarie utilata (ceainic electric, cuptor cu microunde, aparat de facut cafea, ustensile de bucatarie), baie proprie cu uscator/ dus, uscator de par, articole de toaleta gratuite, prosoape, lenjerie de pat. Dormitorul are 2 paturi de o persoană, iar baia are un uscător de păr și articole de toaletă gratuite. Servicii de curățenie 5 zile pe săptămână. Lenjeria se schimbă de două ori pe săptămână și prosoapează de 3 ori pe săptămână.

Facilitati hotel
Cocoteros pune la dispozitia oaspetilor sai o varietate de facilitati astfel incat proprietatea este destul de recunoscuta pentru accesibilitate si confort: aer conditionat, acces facil la plaja, internet Wi-Fi gratuit, serviciu de transfer de la/ la aeroport (contra cost), terasă/ solarium.

Localizare
Apartments Cocoteros se afla situat la 2 minute de plajele insorite, vis-à-vis de Dunele Maspalomas si de rezervatia naturala La Charca. Parcul acvatic Aqualand este la 6 km de proprietate, iar la 4 km se afla si terenul de golf denumit Maspalomas. Aeroportul din Gran Canaria se gaseste la o distanta de 36 km (cca 29 min de mers cu masina). Orasul-capitala, Las Palmas de Gran Canaria, se afla la 61 km fata de hotel. In imediata apropiere a unitatii de cazare se gasesc supermarketuri, restaurante, precum: Maspalomas Oasis (supermarket, 100 m), Typical market Teror (market, 100 m), Samsara (restaurant, 200 m), Café de París (café bar, 500 m), Gordillo (supermarket, 500 m). Punctele de atractie din zona sunt urmatoarele: Maspalomas Lighthouse (500 m), Maspalomas Golf Course (1,9 km), Maspalomas Beach (2,2 km), Cita Centre (2,3 km), Playa de San Agustín (2,5 km), Yumbo Centrum (3 km), Aqualand Maspalomas (4,6 km), Las Burras Beach (5,3 km).

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
TV
Lift
Piscina exterioara
Restaurant
bar la piscina

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.