Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apartamentos Catalina Park


Descriere

Apartamentos Catalina Park este o proprietate accesibila de sedere situata in frumoasa insula Gran Canaria, la doar cativa metri de plaja Las Canteras, inconjurata de localuri si magazine cu suveniruri. Facilitati camere
Toate apartamentele complexului Catalina Park sunt practice şi au chicinetă proprie. De asemenea, includ TV cu plată şi 2 canale disponibile gratuit, seif (contra cost), pătuț pentru infant, canapea extensibila, draperii, grup sanitar propriu.

Facilitati
În apropiere se găsesc mai multe magazine şi restaurante, Parcul Santa Catalina. Complexul dispune de lift, internet Wi-Fi gratuit in zonele publice, receptie deschisa non-stop, seif, camere de familie, este posibilă parcarea privată la o locaţie în apropiere (nu este necesară rezervare) şi se aplică taxe, terasa, solar, room service.

Localizare
Complexul este situat într-o locaţie perfectă la doar câţiva metri de plaja Las Canteras, înconjurată de magazine şi restaurante deosebite, cu legături bune de autobuz pentru oaspeții ce doresc sa exploreze orașul. Cele mai apropiate puncte de atracție sunt plaja și promenada Las Canteras, parcul de Santa Catalina si centrul comercial El Muelle (care are şi cinematograf) aflate la mai putin de un km, portul De La Luz si centrul comercial Las Arenas (2 km), Bufadero de la Garita (16,4 km, atunci când marea are chef de joacă, vă tratează cu priveliștea spectaculoasă a apei care izbește cu putere țărmurile stâncoase) sau situl arheologic Cueva Pintada (Pestera Pictata aflata la 21,6 km; aceste peșteri pictate spun povestea băștinașilor, care au locuit în Gran Canaria cu mult timp înainte de venirea conchistadorilor spanioli).

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-Fi
Lift
camere de familie

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.