Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cheile Gradistei


Descriere

Situat la doar 500 de metri de partiile de schi din Fundata, acest complex pune la dispozitie un restaurant, un bar si un centru spa. Camerele au balcon cu vedere la Muntii Bucegi si Piatra Craiului.
Toate camerele i vilele de la Complex Cheile Gradistei Fundata includ minibar i TV LCD. Baia este dotata cu articole de toaleta si uscator de par.
Facilitatile spa de la Cheile Gradistei Fundata Resort & Spa includ o piscina interioara, o cada cu hidromasaj i diferite tipuri de saune. De asemenea, oaspetii pot opta pentru o gama variata de masaje si terapii spa.
Restaurantul serveste preparate romanesti. La bar, oaspetii pot juca biliard si tenis de masa.
Complexul se afla la doar 5 km de localitatea Moieciu. Orasul Brasov este situat la aproximativ 35 km.
In Complex Cheile Gradistei Fundata se ofera urmatoarele servicii de agrement (activitatile desfasurate inaer liber depind de conditiile meteo):
Centrul SPA (piscina, sauna umeda, sauna uscata, jacuzzi): 50 lei / persoana/ zi si 25 lei/copil/ zi;
Masaj de relaxare: 100 lei/ sedinta (cu TVA inclus), Maseur: Kinga Szavuy (pe baza de progamare)
Tour off road masini Suzuki si Duster: 450 lei TVA inclus/ masina/tur de aprox 2 ore. Intr -o masina pot merge 4 persoane iar turul se face cu insotitor cu o alta masina,asistenta tehnica;
Sala de fitness gratuita;
Teren tenis: Suprafata sintetica 20 lei/ ora, racheta tenis: 15 lei/racheta /ora;
Panou de escalada: in interior 15 lei/persoana;
Teren multifunctional: baschet(streetball), handball, fotbal: 20 lei/;
Teren de mini - fotbal, suprafata sintetica 40 m x 20m - gazon artificial: 150 lei/ora;
Biciclete de munte pentru adult/ copil - 90 lei/zi intreorele 9:00 - 17:00 sau 50 lei/ 4 ore sau 25 lei/ora;
Biciclete downhill si crosscountry: 150 lei/4 ore sau 90 lei/ora;
Trotinete - 20 lei/ora;
Biciclete electrice - Pentru adulti si copii peste 14 ani - 150 lei/bicicleta electrica/traseu 2 - 3ore;
Aventura park - sunt disponibile 3 trasee: douatrasee, cu grade de dificultate diferite, pentru adolescenti siadulti si un traseu pentru copii: 30 lei/traseu/adultsau copil peste 12 ani, 20 lei/traseu/copil pana 12 ani. In cazulgrupurilor, pot parcurge aceste trasee maxim 30 de persoane/ora;
Tiroliana Montana- Pentru adulti si copii peste 14 ani. Tirolianaare 500 metri lungime si 50 metri inaltime - Traseul poate fi parcurs de 4persoane simultan. Tarif: 70 lei/persoana cu echipament si transfer cu jeepurilepana la punctul de plecare, incluse. Durata traseului este de 10 - 15minute/persoana; In cazul grupurilor, tiroliana poate fi parcursa deaproximativ 40 persoane/ora;
Drumetii si/sau itinerarii culturale cu ghid specializat: de la 50 Euro/grup 4 - 15 pers, 60 Euro/ grup 16 -20 pers., grupuri de peste 20 persoane - 3 Euro/persoana, trasee de 3 - ore; Trasee personalizate cerintelor fiecarui grup;
Loc de joaca pentru copii in exterior - gratuit;
Pub la etajul II al Restaurantului: - bauturi, billiard 20 lei/ora(2 mese disponibile), minifotbal 15.00 lei/ora (1 masadisponibila), tenis de masa 15 lei/ora (2 mesedisponibile);
Tubing: 1 tura - 15lei, 3 ture - 30 lei;
oferta DJ:
Sonorizare eveniment pana in150 pax - 1450 lei + TVA 19%
Sonorizare eveniment sikaraoke pana in 150 pax - 1650 lei + TVA 19%
Sonorizare eveniment peste150 pax - 1900 lei + TVA19%
Sonorizare eveniment sikaraoke peste 150 pax - 2100 lei + TVA 19%
Durata sonorizare 6 ore;
Partii de Schialpin de diferite grade de dificultate dotatecu instalatie pe cablu teleski si instalatiipentru zapada artificiala si centru de inchirieri echipamente.
Partii de Schifond
Partii deSanius











Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Locatie

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.