Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Pensiunea Inima Bucovinei

   Frasin, Romania

Descriere

Inima Bucovinei este o pensiune plină de stil aflată la marginea orăşelului Frasin, cu un restaurant à la carte cu un bar, o grădină cu vedere la peisajul rural înconjurător şi camere cu TV cu ecran plat cu canale prin cablu.

Toate unităţile de cazare sunt dotate cu minibar şi au baie privată. Proprietatea asigură gratuit halate de baie, articole de toaletă şi uscător de păr. Camerele au vedere la munte sau la grădină.

Conexiunea Wi-Fi este disponibilă gratuit în zonele publice ale pensiunii Inima Bucovinei. Copiii se pot bucura de locul de joacă din grădină. Proprietatea oferă parcare privată gratuită.

Puteţi găsi o staţie de autobuz, o gară şi un magazin la 500 de metri. Puteţi schia la 5 km, în Gura Humorului, unde există şi o piscină publică. Mănăstirea Voroneţ este la mai puţin de 7 km.

Va rugam sa alegeti o data de check in si check out pentru a vedea preturile.

Cerere oferta

Nu ai găsit în magazinul nostru online ceea ce îți dorești? Completează formularul de mai jos și îți vom transmite cea mai bună ofertă conform dorințelor tale.









Va informam ca atunci cand ne contactati utilizand formularul de cerere de oferta, colectam din partea dvs urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, numar de telefon si ip. Daca nu furnizati informatiile obligatorii solicitate in formular, nu-l veti putea trimite, astfel incat nu vom putea primi solicitarea dvs. Prin accesarea butonului TRIMITE CEREREA, va dati acordul sa colectam din partea dvs aceste date cu caracter personal.